HTML

Irány Brüsszel

Hosszadalmas egyeztetések után megkötöttük a szerződést, így a mai nappal elkezdtem a munkát Brüsszelben. Úgy döntöttem, hogy bár nem rendelkezem különösebb írói vénával, de igyekszem szavakba önteni az élményeimet, bánatomat, tapasztalataimat, hátha lesznek érdeklődők és talán még tanulságos is lehet.

Friss topikok

Címkék

2012.12.06. 01:30 denev

Karácsony az EU Külügyénél

A mai napom igazán izgalmasra sikeredett. Persze, persze, megnéztem egy-két lakást is, és igen, megterveztük ma az EEAS üzenetkezelő modulját, de közben meglátogatott bennünket Hillary. Hatalmas biztonsági előkészületek voltak. A buszok nem állhattak meg a bejáratnál :), két szárny és két emelet volt lezárva délután és mindenütt CIA ügynökök szaladgáltak. Szerencsére az idegen légiós múltamnak köszönhetően sikerült kijátszanom az őröket és ezt a fotót lőttem. ;)

HC_CA.jpg

Utólag már bevallhatom, hogy egy picit csalódtunk, amikor megérkezett. Azt hittük a biztonsági előkészületek miatt, hogy Joulupukki érkezik hozzánk, de végül is ez is valami.

Munka után pedig a szokásos szerda esti hangulat uralkodott a kantinban:

EEAS_XM.jpg

Na jó, lehet hogy a karácsony közeledése is szerepet játszott ebben a buliban. Ja és ki tartotta a köszöntőt?

CA.jpg

Cathrine Ashton személyesen. Sosem gondoltam volna, hogy találkozni fogok ezekkel az emberekkel. No de ki tudja mit hoz még a jövő. :)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://iranybrusszel.blog.hu/api/trackback/id/tr294950194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása