HTML

Irány Brüsszel

Hosszadalmas egyeztetések után megkötöttük a szerződést, így a mai nappal elkezdtem a munkát Brüsszelben. Úgy döntöttem, hogy bár nem rendelkezem különösebb írói vénával, de igyekszem szavakba önteni az élményeimet, bánatomat, tapasztalataimat, hátha lesznek érdeklődők és talán még tanulságos is lehet.

Friss topikok

Címkék

2012.12.19. 01:07 denev

Karácsonyi ráhangolódás Brüsszelben

Először is szeretném mindenkinek megköszönni a biztató hozzászólásokat, nagyon jól estek!!! :) Mindig igyekszem fejben tartani, senki sem mondta, hogy könnyű lesz. Meg fogok gyürkőzni a kezdeti  nehézségekkel.

Sajnos egy szomorú otthoni esemény is beárnyékolja a mostani időszakot, így inkább beszéljenek most a képek helyettem. Igyekszem megmutatni, hogyan is zajlik itt a karácsonyi készülődés.

Kezdésnek néhány kép a St. Catherine-i - igazi - karácsonyi vásárról, ahol nagy örömömre magyar árusoktól vásárolhattam ajándékokat. Jó érzés volt volt látni a magyar zászlókat, hogy mennyire körülrajongták az emberek ezt a két kis bódét és beszélgetni egy kicsit.

xmas_market1.jpg

xmas_market_hun1.jpg

xmas_market_hun2.jpg

Az alsó képen látható úr, hatalmas lelkesedéssel és hihetetlenül mókás produkcióval mutatta be az általuk készített kesztyűbábok képességeit, legalább 68 különböző nyelv közismert szavait használva. Annyira lebilincselő volt az előadás, hogy például egy ázsiai származású anyuka újra kérte az előadást és csak ezután volt hajlandó vásárolni.

S végre, meg tudom mutatni Nektek a Grand Place-on lévő karácsonyi "dekorációt". :)

xmas_mon10.jpg

És ezt még tudják fokozni:

xmas_mon4.jpg

xmas_mon6.jpg

xmas_mon7.jpg
xmas_mon2.jpg

xmas_mon1.jpg

xmas_mon5.jpg

És ha ez még nem lenne elég, akkor tessék: ;)

xmas_mon8.jpg

El kell ismernem, hogy minden este hatalmas tömeg veszi körbe és fotózza, filmezi a fényjátékot. És persze az üzleti érzék sem veszett ki az itteniekből, az absztrakt karácsonyfa tetejére fel is lehet mászni.

A belvárosban  sétálgatva természetesen jó néhány szépen feldíszített, hangulatos utcácskára lehet lelni.

leVistro2.jpg

kirakat.jpg

A hétvégi forgatagban volt aki óriás szappanbuborékot eregetett:

pukk-2.jpg

És volt aki pukkantott:

pukk-1.jpg

pukk.jpg

Járt az "elismerő" tekintet:

pukk1.jpg

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://iranybrusszel.blog.hu/api/trackback/id/tr354972497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása